lørdag 13. februar 2010

Design-destinasjoner i verden

Under dette innleggstemaet skal jeg førsøke å gi noen tips og ideer til spennende reisemål for de som er opptatt av design, estetikk og en god dose luksus!

Vi skal se på hoteller, restauranter, nattklubber og utesteder, spesielle butikker, spa- og helsesteder, kultur og severdigheter, og interessante landemerker rundt om i hele verden. Felles for alle destinasjonene er at de alle er en fryd for øyet, og en glede for sjelen. Ren nytelse!


Denne bloggens første destinasjon er Bisazza's Flagship-store i Paris. Dette er en vanvittig estetisk opplevelse, enten du i utgangspunktet er interessert i interiør eller ikke!

Bisazza har også flagship-stores i flere andre storbyer i verden; Roma, London, Miami, Antwerpen, New York, Barcelona, Moskva og Tokyo, for å nevne noen.



Bisazza er en av verdens ledende mosaikk-flis produsenter, og har i de senere årene utmerket seg for de helt spesielle figurative og luksuriøse mosaikk-motivene. Det kan se ut som om designerne hos Bisazza ikke har noen grenser for hva og hvilke motiver som kan lages med mosaikk. Eller hva sies om en Mini, dekorert med mosaikk-fliser fra Bisazza! Vel, har man penger nok....














Obs! Ikke prøv dette hjemme....

Bisazza's Flagship-store i Paris har et fantastisk utvalg av mosaikk-paneler i utstillingen. Disse kan settes frittstående på veggen, eller integreres i en flislagt vegg.

Bisazza har flere flotte paneler med motiver som likner malerier.



Hva med en trappegang der gulvet og trappetrinnene er dekket med mosaikk-fliser, for eksempel slik som her med forskjellige utsagn integrert i flisene.



Når det gjelder Bisazza er det ingen begrensninger; her er det bare å slippe fantasien løs. Selvsagt er ikke slike spesialtilpassede løsninger helt rimelig, men de kan også tilby mer tradisjonelle mosaikk-løsninger for oss med litt tynnere lommebøker.


Uansett, er man i en av storbyene der Bisazza har en Flagship-store, bør man ta turen innom. Disse leverer også møbler, interiør og kunst; alt sammen med innslag av mosaikk. Fantastiske bilder, inspirerende ideer og sanselige inntrykk kan dere få ved å titte på nettsiden til Bisazza: http://www.bisazza.com Her vil dere også finne adresser til alle Bisazza's Flagship-stores.


Vel bekommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar